Deze rosé is vol van smaak. Veel fruit (kersen en aardbeien) met een opvallende spicy, kruidige afdronk met tonen van mint en tijm. Lekker bij een gepeperde steak van de barbecue met een spicy tomatensalsa. Lees meer..
Mooie roze kleur met een paarse reflectie. Intens fruitige geur met tonen van zwarte bessen en kersen. De wijn is vol van smaak. Veel fruit (kersen en aardbeien). Opvallende spicy, kruidige afdronk met tonen van mint en tijm. Drink de wijn op een temperatuur van 10 -12 graden.
Lekker bij een gepeperde steak van de barbecue met een spicy tomatensalsa.
Na de Tweede Wereldoorlog in de jaren ’50 heerste er veel armoede onder de boeren in Zuid-Italië. Grootvader Angelo Paradiso, een van de vele boeren in Puglia, besluit in die tijd zijn heil te zoeken in de wijnbouw en bouwt in 1954 het wijnhuis Cantine Paradiso. Tegenwoordig is Cantine Paradiso een wijnhuis, dat met name bekend staat om zijn gulle ‘jammy’ rode wijnen gemaakt van Primitivo, Negroamaro en Nero di Troia. Hun beste wijn is gemaakt van 100% Primitivo en is vernoemd naar het jaar van oprichting: de 1954.
De druiven zijn afkomstig uit wijngaarden rond Cerignola.
Deze rosé is vol van smaak. Veel fruit (kersen en aardbeien) met een opvallende spicy, kruidige afd..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!