Een heerlijke fruitige wijn met veel bosvruchten en kersen en zachte tannines. Erg lekker om te serveren bij aubergine met Parmezaanse kaas Lees meer..
Een prachtige robijnrode wijn. Met de geur van rode bessen en kersen. Je proeft een fruitige wijn met veel bosvruchten en kersen en zachte tannines.
Erg lekker om te serveren bij aubergine met Parmezaanse kaas of pizza met salami.
Serveertemperatuur
Serveertemperatuur: 16-18 °C
Awards
Na de Tweede Wereldoorlog in de jaren ’50 heerste er veel armoede onder de boeren in Zuid-Italië. Grootvader Angelo Paradiso, een van de vele boeren in Puglia, besluit in die tijd zijn heil te zoeken in de wijnbouw en bouwt in 1954 het wijnhuis Cantine Paradiso. Tegenwoordig is Cantine Paradiso een wijnhuis, dat met name bekend staat om zijn gulle ‘jammy’ rode wijnen gemaakt van Primitivo, Negroamaro en Nero di Troia. Hun beste wijn is gemaakt van 100% Primitivo en is vernoemd naar het jaar van oprichting: de 1954.
Wijngaard en regio
Afkomstig van verschillende wijngaarden rondom Cerignola in Apulië.
Vinificatie
De gisting vindt plaats in RVS tanks op een gecontroleerde temperatuur van 25 graden gedurende 7 tot 9 dagen.
Een heerlijke fruitige wijn met veel bosvruchten en kersen en zachte tannines. Erg lekker om te ser..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!