Nu al zo mooi, en kan alleen maar beter worden. Châteauneuf-du-Pape rouge met een rijpe structuur, aangename tannines en aroma’s van zwoele kersen, frambozen, zwarte bessen, viooltjes en drop. Daarnaast indrukwekkende pepertonen met nuances van zoethout
Krachtige, volle robijnrode Rhône wijn uit AOC Grignan les Adhemar. De smaak is fris en elegant met braam, rode- en zwarte bes, zoethout. Rijke en zachte structuur, enige kruidigheid met mooi afgeronde tannines en toast door de 12 maanden houtrijping.
Authentieke, kruidige Rhône wijn met boeiende neus van zwoel zwart- en rood fruit en wat zoethout. De uitgebalanceerde blend van oude grenache en syrah heeft een genereus palet aan smaken en zijdezachte tannines. De afdronk onthult frisheid en finesse.
Een verleidelijke wijn die de kracht van syrah combineert met een vleugje viognier voor wat zachtheid. Diep robijnrode wijn met een verfijnde kruidigheid en aroma’s van vooral bramen, vlierbessen en zwarte bessen. Ook
subtiele aardse tonen en wat peper.
Uitzonderlijke champagne. Prestigieuze assemblage van vintages 2012, 2008 en 2007. Intense en complexe neus van kamperfoelie, clementine, verse boter met hazelnoot. Hint van honing. Mooie fraîcheur met gekonfijte citroen. Lange afdronk met veel finesse!
Een Barbera d'Asti uit de “gouden driehoek”, daar waar de beste barbera druiven geteelt worden. Mooie aroma's van rijpe kersen, rood fruit en kruiden. De structuur is zoals bedoeld, lekker gul, fluweelzacht, sappig en heerlijk mondvullend in de afdronk.
Mooie Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Superiore uit de Marken. In de neus complexe aroma's variërend van fruitige tot bloemig. In de mond droog, zacht, fris met duidelijke verwijzingen naar rijp fruit zoals perzik en appel. Ideaal bij rijsttafel.
Heerlijke, volle Portugese wijn gemaakt van de druif Alicante Bouschet die bekend staat om zijn stevige tannines en diepe kleur. Aroma's van vanille, chocolade, braam, kers en klein pepertje in de mond. Een goed voorbeeld van wat Portugal te bieden heeft
Complexe, fluweelzachte rode blend uit de Minervois. Aroma's van zwart fruit, oranjebloesem, kruiden, vanille en zoethout. Het eikenhout is mooi verweven, de smaak vol en gestructureerd met een uitgebalanceerde fruitige zuurgraad. Lange, frisse afdronk.
De internationale awards voor deze grand cru zijn talrijk. Het is een van de beste Clos Vougeot's door Jadot gemaakt. Aroma's van cassis, donkere kersen, wierook, rozenblaadjes, pure chocolade en kruiden. Levendig, doordringend, met opvallende diepte.
Klassieke Theurons pinot noir met aroma's van kersen, zoete bessen, kruiden en rauwe cacao. Genereus van smaak met een rijke kern van rood fruit ondersteund door een fijne zuurgraad en soepele taninnes. Licht pepertje in de tongstrelende afdronk.
Moulin-à-Vent wordt vaak Beaujolais' meest "bourgondische" cru genoemd. Deze wijn heeft finesse mede dankzij een rijk bouquet van donker fruit, bloemen en gemalen koffie, substantiële maar fijne tannines, en een pittige zuurgraad. Lange intense afdronk.
Rijke en zeer expressieve witte Beaujolais Clos de Loyse die zich presenteert zich als een droge, uiterst elegante witte wijn met fijne fruitige en delicaat pittige aromas. Knisperend fris met veel fruit in de smaak. Ideaal bij de borrel, vis en sushi.
Helder, robijnrode pinot nero met fruitige aroma's van rode bessen, kersen en frambozen en een vleugje witte peper. Heerlijk sappig met een uitnodigende frisheid, fluweelzachte tannines en een jeugdige, elegante afdronk. Aanrader.
Geweldige gastronomische wijn door haar generositeit, structuur, rondheid, balans en lengte. Delicate aroma's van vanille, abrikozen, perzik, ananas en mango en verder noten, acaciabloemenhoning en gekonfijt fruit. Lange complexe en aromatische afdronk.
De neus van deze complexe orange wijn is krachtig met aroma's van mandarijn en sinaasappelschil, honing, amandelen en tropisch fruit. Diep oranje wijn met elegante structuur en mineraliteit. Lange afdronk. Past geweldig bij curries en gegrild lamsvlees.
Waarom Chili zo gewaardeerd wordt voor zijn cabernets bewijst deze robijnrode wijn gemaakt van oude druivenstokken. Sappig in de mond, veel rijp fruit, kersen en zwarte bessen, kruiden en zwarte peper. Goede balans. Ideaal bij gegrild vlees en oude kazen.
Soepele, frisse blend van chardonnay met arinto, een van de oudste witte druivenrassen van Portugal. Denk aan papaja, grapefruit, appel, kruisbes en een tikje vanille. Past uitstekend bij schelpdieren en varkensvlees door het zuurtje van de arinto.
Deze lichtroze Italiaanse ‘rosato’, is gemaakt van Nerello Mascalese druiven. Rose di Adele opent met aroma's van rozen, perziken, granaatappel en aardbei. De wijn is sappig, maar ook hartig en licht zoutig. Ideaal bij zachte kazen, en zeevruchten.
Blijf op de hoogte van wijnnieuws en aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inloggen
Account aanmaken
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.