Zacht, maar gestructureerd met rijp wit fruit, gebak, levendige zuren en een fijne, elegante mousse. Opwekkend aperitief en lekker bij allerlei hapjes zoals empanada´s en gefrituurde gamba´s of charcuterie, gerookte vis en bij niet te zoete desserts. Lees meer..
Bleekgele cava met groene nuances. Complexe neus met wit fruit en subtiele tonen van gebak. De smaak is zacht, maar gestructureerd met rijp fruit, opnieuw iets van gebak, een levendige zuurgraad en een fijne, elegante mousse.
Opwekkend aperitief en lekker bij allerlei hapjes, charcuterie, gerookte vis en bij niet te zoete desserts.
Empanada´s:
20 vellen deeg voor hartige taart
300 g kipgehakt
1 sjalotje, gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 blikje tomatenpuree
1 klein blikje maïs
1 tl kipkruiden
1 tl paprikapoeder
1 eierdooier
1 el olijfolie
2 el crème fraîche
Gefrituurde gamba´s:
500 g rauwe gepelde jumbo garnalen (of 12 black tiger gamba´s)
2 eieren
2 el bloem
200 g panko
2 tl knoflookpoeder
1 tl tabasco
peper en zout
zonnebloem/frituurolie
De Penedès is een wijngebied in Catalunya dat wereldberoemd is geworden om zijn Cava. Witte Cava wordt gemaakt van lokale druiven zoals macabeo, parellada en xarel-lo, vaak aangevuld met chardonnay. Mistinguett maakt meerdere soorten Cava en wil een eerbetoon zijn aan alle vrouwen die dagelijks hard werken om hun dromen waar te maken. Mistinguett is dan ook vernoemd naar de beroemde Franse actrice en zangeres Mistinguett, die leefde tussen 1875 en 1956. Mistinguett - een pseudoniem voor Jeanne Florentine Bourgeois - was destijds de best betaalde vrouwelijke entertainer ter wereld.
Zacht, maar gestructureerd met rijp wit fruit, gebak, levendige zuren en een fijne, elegante mousse...
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!