Erg lekkere witte wijn. Een verfrissend smaak met tonen van tropisch fruit en citrus. Serveer de wijn bij gegrilde zeevis met venkel. Lees meer..
De kleur: strogeel met groene reflecties. De geur is intens bloemig en fruitig. De smaak verfrissend met tonen van tropisch fruit en citrus. Serveertemperatuur 8 - 10 graden.
Erg lekker bij gegrilde zeevis met venkel.
Na de Tweede Wereldoorlog in de jaren ’50 heerste er veel armoede onder de boeren in Zuid-Italië. Grootvader Angelo Paradiso, een van de vele boeren in Puglia, besluit in die tijd zijn heil te zoeken in de wijnbouw en bouwt in 1954 het wijnhuis Cantine Paradiso. Tegenwoordig is Cantine Paradiso een wijnhuis, dat met name bekend staat om zijn gulle ‘jammy’ rode wijnen gemaakt van Primitivo, Negroamaro en Nero di Troia. Hun beste wijn is gemaakt van 100% Primitivo en is vernoemd naar het jaar van oprichting: de 1954.
Afkomstig van verschillende wijngaarden rondom Cerignola in Apulië. De bodem bestaat uit klei en kalk.
Erg lekkere witte wijn. Een verfrissend smaak met tonen van tropisch fruit en citrus. Serveer de w..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!