Menu
0

Verzenden, garantie & retourneren

Verzending van uw bestelling

 

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst op de website en wij bericht hebben ontvangen van betaling, gaan wij aan de slag met het klaarzetten van uw bestelling. WijnhuisBodde.nl neemt hierbij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht om de bestelling naar volle tevredenheid te laten verlopen.

WijnhuisBodde.nl maakt voor de verpakking en verzending gebruik van speciaal ontworpen wijndozen van Flespakket / PostNL. Deze bieden extra bescherming aan uw bestelling.

Nadat Wijnhuis Bodde de verzending heeft klaargemaakt, wordt deze aangeboden aan PostNL. Via onze webshop sturen wij u dan een e-mail om de verzending aan te kondigen. In die e-mail ontvangt u een Track & Trace code waarmee u de voortgang van uw zending kunt volgen.

De afhandeling en daadwerkelijke levering van uw bestelling duurt, onder normale omstandigheden, in totaal 1 tot 3 werkdagen, mede afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling en natuurlijk uw aanwezigheid op het moment van levering. PostNL levert van maandag tot en met zaterdag, tussen 9.00 uur en 18.00 uur.

Indien u niet aanwezig bent op het moment dat PostNL bij u aan de deur staat met uw bestelling, zal PostNL uw bestelling afgeven op het dichtstbij gelegen ophaalpunt van PostNL.

PostNL vraagt bij aflevering om een handtekening ter bevestiging van ontvangst. Dit vraagt zij aan een meerderjarige en dat vormt daarmee een extra controle voor de regel dat aan minderjarigen geen alcohol verkocht wordt.

Wij raden ieder aan om vóór tekening voor ontvangst het pakket goed te controleren en bij eventuele schade het pakket te weigeren dan wel de schade duidelijk aan te laten tekenen bij de handtekening voor ontvangst.

Voor de bezorging binnen Bennebroek vraagt Wijnhuis Bodde een bijdrage van € 4,95. Voor de verzending buiten Bennebroek via PostNL rekenen wij altijd €8,95.

 

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

 

Retourneren van uw bestelling

Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, dan betreuren wij dit zeer. Maar graag komen wij dan met u in contact om een bevredigende oplossing te zoeken. 

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres
Wijnhuis Bodde, Zwarteweg 30, 2121 BC  BENNEBROEK

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitgesloten van het herroepingsrecht is wijn, waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Wijn is namelijk om redenen van gezondheidsbescherming niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling is verbroken.

 

Niet tevreden?

Buiten dit herroepingsrecht, welke geldt voor een bestelling in zijn geheel en voor een periode gedurende 14 dagen na ontvangst, kan het natuurlijk zo zijn dat een wijn niet helemaal naar uw wens is. We vernemen dit graag van u en komen dan in contact om tot een bevredigende oplossing te komen. U kunt hiervoor het een mail sturen naar [email protected].

 

Foutieve levering of schade?

Indien er een fles wijn is beschadigd of niet voldoen aan de kwaliteitseisen die aan het desbetreffende product gesteld mag worden, of heeft u per abuis een onjuiste levering ontvangen dan verzoeken wij u direct contact op te nemen met ons via [email protected]. In overleg zullen we altijd proberen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Stuurt u bij schade altijd foto's mee van de schade.

Bericht over de wens om te retourneren kunt u ook via de website versturen via uw account. Als u inlogt kunt u al uw eerdere bestellingen zien. U kunt bij de bestelling waarvan u iets wil retourneren een retour bericht aanmaken. Dit bericht is dan meteen gekoppeld aan uw bestelling en zo kunnen we u sneller van dienst zijn.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Blijf op de hoogte van wijnnieuws en aanbiedingen!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

Je winkelwagen is nog leeg!

Totaal incl. btw:€0,00