
De wijn is lichtroze van kleur. Je ruikt kersen, gekonfijt fruit en aardbeien. Je proeft rood fruit, zoals aardbeien en kersen, ronde smaak en frisse zuren. Lekker bij pasta carbonara. Ook heerlijk bij een salade caprese. Lees meer..
De druiven worden apart vergist op een gecontroleerde temperatuur van 17 graden. Daarna blijft de wijn nog rijpen op de droesem ('sur lie') voor 40 dagen. Dit maakt de wijn zachter en ronder.
De wijn is lichtroze van kleur. Je ruikt kersen, gekonfijt fruit en aardbeien. Je proeft rood fruit, zoals aardbeien en kersen, ronde smaak en frisse zuren. Lekker bij pasta carbonara. Ook heerlijk bij een salade caprese.
Afkomstig van verschillende wijngaarden rondom Limoux in de Languedoc. Hier heerst een mediterraan klimaat, maar de Atlantische Oceaan zorgt voor de nodige verkoeling.
Het in 2002 door Jean-Claude Mas overgenomen Domaine Astruc is inmiddels al een gevestigde naam onder wijnliefhebbers. Gesitueerd in Limoux, profiteert het wijnhuis zowel van Atlantische invloeden als van de Pyreneeën. Limoux is tevens het gebied waar volgens de moderne geschiedenisboeken de eerste mousserende wijn van Frankrijk gemaakt werd.
De wijn is lichtroze van kleur. Je ruikt kersen, gekonfijt fruit en aardbeien. Je proeft rood fruit,..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!