Wat een heerlijke prosecco! Levendig en fris met aroma’s van goudreinetten en verse witte bloemen. De smaak is mooi droog met een fijne mousse. Drink deze prosecco bij een lichte lunch. Lees meer..
Een verrassende combinatie met bij lichte voorgerechtjes zoals garnalen met munt en limoensap. Ook goed inzetbaar tijdens een lichte lunch.
Een zacht klimaat. De wijngaarden liggen in de heuvels van Valdobbiadene. Tweede vergisting in kleine stalen afgesloten tanks gedurende een maand. Het totale gehalte aan suiker ligt op ongeveer 5 gram per liter. Het alcoholvolume is 11%.
In het plaatsje Vidor in de heuvels van Valdobbiadene vinden we het domein van La Tordera, waar Beppe Vettoretti in de jaren veertig van de vorige eeuw zijn eerste wijnstokken plantte. Tegenwoordig omvat La Tordera een kleine 50 hectare en staan Beppe’s nazaten Pietro, Gabriella, Renato en Paolo onder de bezielende leiding van Mamma Mirella aan het roer. La Tordera maakt verschillende prosecco’s: de populaire frizzante en verschillende soorten spumante. La Tordera streeft ernaar om prosecco te maken op een zo natuurlijk mogelijke wijze. De wijngaarden liggen dicht bij de kelder. Hierdoor kunnen de druiven vrijwel direct na de oogst worden geperst en is toevoeging van sulfiet niet nodig. Het resultaat: pure, frisse mousserende wijnen.
Wat een heerlijke prosecco! Levendig en fris met aroma’s van goudreinetten en verse witte bloemen...
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenJe winkelwagen is nog leeg!