Een Barbera d'Asti uit de “gouden driehoek”, daar waar de beste barbera druiven geteelt worden. Mooie aroma's van rijpe kersen, rood fruit en kruiden. De structuur is zoals bedoeld, lekker gul, fluweelzacht, sappig en heerlijk mondvullend in de afdronk.
Helder, robijnrode pinot nero met fruitige aroma's van rode bessen, kersen en frambozen en een vleugje witte peper. Heerlijk sappig met een uitnodigende frisheid, fluweelzachte tannines en een jeugdige, elegante afdronk. Aanrader.
Volle en complete wijn met mooie rondheid en heldere frisheid in de afdronk. De wijn heeft aroma’s van zoete braam en bosbes en kan door zijn soepele structuur ook jong gedronken worden. Het is het meest directe en voedselvriendelijke wijn van Ca'Marcanda
Verleidelijke robijnrode Super Veneto in amarone stijl. Aroma’s van kersen, bosbessen, gekonfijt rood fruit en de smaak van peper, zoethout, cacao en tabak. Volle wijn met zachte, fluwelen textuur. Klassiek goed bij gerechten met truffel of rijpe kaas.
Een robijnrode wijn met de geur van amandelen, kaneel, kersen, kruiden en hout. Een volle en zachte wijn, tonen van kersen en specerijen. Lekker bij aubergine met Parmezaanse kaas. Ook heerlijk bij gesmoord rundvlees met zwarte olijven.
Súper 'Negroamaro', zo omschrijven wij deze wijn! Bomvol zwart fruit van bessen en kersen en kruidigheid van laurier, rozemarijn en tijm. Als aperitief drink je deze wijn met wat oudere, harde kazen.
Een donker robijnrood kleur, met paarse reflecties met de geur van viooltjes, kersen en pruimen. Heerlijke volle, gulle wijn. Levendige balans tussen veel rijp fruit, spicy tonen, zuren en subtiele tannines. Lekker bij een rijkgevulde lasagne.
Volle, elegante wijn met tonen van zwarte bessen en drop, sappig fruit, gestructureerde tannines en een lange, intense afdronk. Lekker bij rosbief en konijnenstoof. Ook heerlijk bij pasta's met vleessaus.
Een mooie robijnrode wijn met een geur kersen, pruimen, cederhout en leer. Krachtige, complexe wijn met een grote concentratie aan donker fruit, tonen van kruiden en chocolade. Heerlijk bij gegrilde steak of wildgerechten. Ook lekker bij gerijpte, oude ka
Een smaak van krachtige smaak van kersen en pruimen aangevuld met aardse tonen, goede structuur, volle tannines. Serveren bij charcuterie, bijvoorbeeld bresaola, salami en pikante worst. Ook heerlijk bij een stoofschotel met rundvlees en paddenstoelen.
Robijnrood met een geur van amandelen, bloemen, kersen. Een verfijnde wijn, zachte tannines en subtiele tonen van toast in de afdronk. Lekker bij geroosterd lamsvlees met Italiaanse kruiden. Ook heerlijk bij belegen kazen.
Wat een geur, kleur en smaak heeft deze donkere, bijna zwartrode wijn met aroma’s van kruiden en specerijen, cacao, wilde bessen en zoete kersen. In de mond vol, sappig en elegant, met een mooie tanninestructuur. Top bij wild, rood vlees en rijpe kazen.
Blijf op de hoogte van wijnnieuws en aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inloggen
Account aanmaken
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.