Deze wijn is diep donkerrood van kleur. Je ruikt aardbeien, frambozen, ceder en vanille. Je proeft een zachte, soepele wijn. Je drinkt deze wijn het beste op 14 tot 16 graden bij gegrild vlees en pastagerechten met tomaat.
Volle, elegante wijn met tonen van zwarte bessen en drop, sappig fruit, gestructureerde tannines en een lange, intense afdronk. Lekker bij rosbief en konijnenstoof. Ook heerlijk bij pasta's met vleessaus.
Wat een heerlijke wijn! Dieprobijnrode wijn met een volle, maar elegante structuur en aroma’s van rood bessenfruit. De smaak is gul en evenwichtig met rijp fruit en verfijnde tannines. Drink deze wijn bij vleesgerechten.
De wijn is lichtrood van kleur. Je ruikt het rode fruit van aardbei en framboos met een zachte houttoets. Je proeft een droge en fruitige wijn. Combineert mooi met gevogelte en kalfsvlees of - licht gekoeld - met vis.
Een volle en ronde smaak met veel rood fruit (kersen, bessen) en zachte tannines. Erg lekker om te serveren bij alles van de barbecue. Ook lekker bij Italiaanse kaas, zoals zoute ricotta en pecorino.
Intens paarsrode wijn. Expressief, vol en romig met rood fruit, laurier, karamel, vanille en zachte tannines. Erg lekker om te drinken bij bijvoorbeeld lamsvlees.
Karaktervolle Rioja in lichtere stijl met het rijpe rode fruit van kersen, bessen, bramen, wat kokosnoot en vanille. De smaak is harmonieus, sappig, vol. Een lichte houtrijping geeft chocolade en peperige kruidennuances. Zacht, rond, gewoon goed gemaakt.
Fantastische wijn die verleidt met de geur van klein rood bosfruit, pruimen, verse paddenstoelen, cederhout, koffie en chocola. Romig, met een satijnzachte structuur en aangename, rijpe tannines. Geweldig bij patatas a la riojana, lam en harde kazen.
Wat een geur, kleur en smaak heeft deze donkere, bijna zwartrode wijn met aroma’s van kruiden en specerijen, cacao, wilde bessen en zoete kersen. In de mond vol, sappig en elegant, met een mooie tanninestructuur. Top bij wild, rood vlees en rijpe kazen.
Diepdonkere wijn met aroma’s van zwarte kersen, pruimen, bosbessen en daarnaast, hazelnoot, donkere chocolade en toast. Een favoriet bij pastagerechten, gegrilde portobello of ossenhaas en bij pittige, harde kazen.
De gastronomische rode wijn L'Onde heeft een intens rode kleur en aroma's van bosbessen, violet en vlierbloesem. In de mond komt de rondheid van merlot naar voren met een pure en zachte expressie van rijp, zwart fruit en een vleugje zoete, frisse kruiden
Een gran reserva zoals je die graag ziet. De opmerkelijke aromatische intensiteit in de geur verenigt veel rijp rood fruit met wilde kruiden en de rokerige complexiteit van leer, tabak. De smaak is zijdezacht. Erg lekker bij wild en gerijpte kazen.
Een krachtig maar elegant rode wijn met zwart en rood fruit, balsamico, cacao en specerijen. Erg smakelijk bij gegrilde bavette met saus van ossenstaart.
Een zeer fruitige, plezierige, verfijnde en frisse Pinot Noir met een aangename frisheid. Hierdoor past deze pinot noir bij een breed scala aan gerechten.
en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling!
Inloggen
Account aanmaken
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.